Velkommen til StudioOne
HomeKontakt StudioOne
Fotograferne

 

Dit portræt repræsenterer dig og din virksomhed og har magt til at fremvise dig som pålidelig og professionel - eller at underminere dig ved at optræde ubehagelig eller uprofessionel.

Af denne grund, bør du altid sørge for, at du har et nutidigt, veloplyst og eftertænksomt komponeret portræt.

 

 

Hvorfor har du brug for professionelle portrætter?

 
 

Det gamle business ordsprog "mennesker køber fra, hvem de kender" er stadig sandt i dag.

Et erhvervs-portræt (også kendt som et publicity skud) er et vigtigt værktøj til at formidle identitet til offentligheden. Det anvendes til public relations, visitkort, hjemmesider, brochurer, pressemeddelelser og til sociale netværk profiler. Og det kan derfor ikke understreges nok, hvor vigtigt det er, ikke blot at bruge et billede, men et professionelt portræt der viser troværdighed og success.

Jeres portrætter er Jeres første chance for at præsentere Jer selv. Det repræsenterer både Jer og den virksomhed I arbejder for og skal vise alle fra deres bedste side.

Portrætfotografi er en kunst. Du har brug for en erfaren fotograf, der hurtigt kan vurdere Jeres plusser og minusser og forstår at lyssætte og posere Jer for bedste effekt. Hvis du hyre en fotograf baseret på pris og uden hensyntagen til talent, er du temmelig sikker på, er du vil ende op med svage portrætter som ikke vil sætte virksomheden i et professionelt lys.

Det professionelle portræt, er et fremragende værktøj til at connecte med kunder og til at yde et positivt og varigt indtryk.

Af denne grund, bør du altid sørge for, at du har nutidige, veloplyste og eftertænksomt komponerede portrætter af Jeres medarbejdere.
Et høj kvalitet, tilpasset erhvervs-portræt kommunikerer succes og troværdighed. Det er en nødvendighed, ikke en mulighed for en virksomheds succes.

StudioOne tager portrætter for mange virksomheder. De bruger os, da vi sørger for, at kvaliteten er i orden. Herudover sørger vi for, at alle ser godt ud, og har et roligt og trygt glimt i øjet, og derved virker troværdige på modtageren.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig igang med, at vise dig og din virksomhed frem til dine kunder

Læs også: Portrættet: Do's & Dont's


Se også: Virksomhedsportrætter - Præsentations fotografi - Workshop fotografi - Event fotografi - Kendis fotografi
.

.
Copyright StudioOne - All rights reserved - CVR:32415261